9/3-2020 Generalforsamling

Den 9/3-2020 Hold AIF Linedance generalforsaling. 
Vi dansede en time og drak derefter kaffe med lidt brød m.m. til. 
Der var ikke meget nyt på programmet, alle der var på valg ønskede genvalg og det eneste nye der kom på tale var, at danseafgiften fra næste sæson stiger fra kr. 10,- til Kr. 20,- pr. gang.  

Formandens beretning for 2019

Vi har været 76 medlemmer i år. Det er jo desværre en hel del mindre end vi plejer at være, det skyldes selvfølgelig at vi har nedlagt de 2 torsdagshold, og det kan godt mærkes på bankbeholdningen.

Vi har igen 2019 haft en travl sæson.

Vi har afholdt 3 CD baller – Den 15/2 i Kometen – den 20/9 i Lille Friheden og igen den 15/11 i Kometen hvor vi havde besøg af Danse Daisy, som solgte tøj og pynteting og sager. Til alle 3 baller ha vde vi sørget for at man kunne bestille lækre stykker smørrebrød til en god pris. Der var mange deltagere til alle ballerne og rigtig god stemning med mange på dansegulvet hele aftenen igennem.

T il gengæld måtte vi aflyse et bal i Lille friheden, det var simpelthen en svipser – vi havde ikke taget højde for at datoen var lige i børnenes efterårsferie – og alle vi bed s te-forældre passer jo børn i den periode :-) det må vi have i tankerne til en anden gang – det ikke sk e r igen .

Vores opvisningshold har også haft travlt, vi har været ude og underholde på forskellige plejehjem 4 gange - og 1 gang på Svendebjerggård, der er Frelsens Hærs Krisecenter her i Hvidovre - plus 1 gang til Avedøre Stations bys Høstfest - hvor vi også efter vores opvisning underholdt med et par workshops til stor fornøjelse for publikum - og også til en privat 60 års fødselsdag var vi blevet bedt om at underholde – det var en western fest hvor alle var udklædt – det var en rigtig sjov og festlig aften.Den 14/3-2019 havde vi generalforsamling hvor vi først dansede en times tid og derefter serverede kaffe/te med brød og pålæg, som vi jo altid gør. Bente køster som desværre er syg valgte at forlade bestyrelsen og i stedet blev kirsten S. Hansen valgt ind.Den 11/4-2019 havde vi sæson afslutning her i Lille Friheden – vores bankkonto bugnede på dette tidspunkt, så bestyrelsen besluttede at danserne kun skulle betale kr. 50,- for at deltage, resten betalt foreningen – og for de kr. 50,- fik vi 3 retters dejlig mad – Hvidvins dampede rødspætter med laksefyld, rejer og asparges, Helstegt Oksehøjreb med flødekartofler og salat og tilsidst Brie ost med melon og anden frugt. Vi havde engageret et hold Breakdansere der kom og optrådte. Vi gjorde igen som vi altid gør til afslutninger solgte lodder og trak lod om dejlige vine. Vi spillede også ”Stand up” banko og selvfølgelig fik vi også danset.

Den årlige Bakke tur 17/6-2019 var også en succes – vi mødtes og spiste sammen bagefter gik vi til Restaurant ”Ølgod” og dansede Linedance et par timer.

31 af os tog på danseferie i Tyrkiet fra den 28/9-til den 12/10-2019 – Vi boede dejligt midt i Alanya på hotel ”Blue Star” hvor vi blev fantastisk godt behandlet, vejret var super godt, vi badede og dansede i dagtimerne og vi havde mange gode udflugter og sjove aften oplevelser i de 14 dage.

Vores juleafslutning den 16/12- 2019 var også en hyggelig dag med lækker buffet, lege, lodtrækning og dans.

Som noget nyt havde vi fredag den 20/12-2019 inviteret alle danserne, der havde tid til at komme, til Lille Friheden til Glôgg og æbleskiver – kom man med nissehue på var arrangementet gratis ellers kostede det kr. 10,- man skulle dog medbringe en rafle gave til ca. kr. 25,- alle (næsten – lige bortset fra dem der havde glemt huen derhjemme) kom med nissehuer – der var 27 dansere der havde tilmeldt sig og vi havde en sjov aften, hvor vi raflede, legede forskellige julelege og fik da også danset en lille bitte smule.

Jeg vil også igen i år benytte lejligheden, til at takke vores opvisningshold fordi I altid stiller glade og velforberedte op, I deltage til alle arrangementerne, hvis det overhovedet er Jer muligt - lige meget hvor mange, der popper op hos os. Det er en fornøjelse og smadder hyggeligt at være ude og optræde på plejehjemmene sammen med Jer, flere stedet er vi ”stam kunder” kan man vist næsten kalde os, vi underholder gratis, lønnen er alle de glade smil vi modtager – takken til opvisningsholdet er jo kun så lidt vi fra bestyrelsen kan gøre – en hyggelig frokost i ny og næ – mere bliver det desværre ikke til – men I kan være helt sikre på at Jeres deltagelse er meget påskønnet – Endnu en gang 1000 tak

Alle I andre dansere skal selvfølgelig også ha' en tak for Jeres gode humør og den gode stemning der altid er ved vores danse timer, det er en glæde og en fornøjelse at være Jeres instruktør . Jeg tror at det var hvad jeg kunne fortælle Jer om året 2019.  

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.03 | 16:07

Hej
Jeg kan se at jeg ikke er nævnt som betaler,har inkdbetalt den 9/3 165 kr
Min konto er 3307 4030335588
Med venlig hilsen Gitte

...
03.03 | 12:01

Hej Jette og Bent
jeg fik ikke tilmeldt mig til generalforsamlingen på mandag d 9/3 så hvis det stadig kan nå`s vil jeg gerne komme hilsen Lis W

...
16.09 | 14:58

Kære AIF
Skal man tilmelde sig jeres CD fest på fredag eller kan man bare møde op og betale ved indgangen. Jeg ved nemlig først fredag om jeg kan komme.

...
13.09 | 09:43

Hvor finder jeg printervenlig danseliste

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE