A.I.F.'s Historie

Square-dansernes opvisningshold

Squredanse i Tivoli på "Plænen

Årets eder pris

Elvis 2017

Trylleshow ved afslutningen 2018

Dato 9/5-2019
Lidt om Avedøre Idræts forenings (nu A.I.F. Linedance) historie 😀

Vores del af Avedøre Idræts forening blev  startet af Aase Joost ( herefter kaldet AaJ) fra 1978-93 hvor hun var gymnastik instruktør.

Fra 1993-2005 dansede vi Traditionel Square-dance med AaJ som Caller. 
Det var en sjov tid, vi gav opvisninger rundt omkring og var meget efterspurgte og vi var endda på "Plænen" i Tivoli og gav opvisning der 😀

Fra 2005-2007 dansede vi både Square-dance og linedance  - igen med AaJ som henholdsvis Caller og instruktør - halvtid af hver.

Fra 2007 dansede vi kun Linedance - AaJ ville ikke mere være Caller til Squaredansen - og så prøvede vi først med timer hver for sig - men blev helt delt og fik regnskab hver for sig, da vi ikke kunne komme overens med, at Square-danserne forventede at linedanserne skulle være med til at betale til den ny Caller til Square-dansen. For at komme ud af denne "suppedas" valgte vi at aflevere hele foreningens kassebeholdning til Square-danserne - men det gjorde vi gerne for at få orden på vores regnskaber igen 😀.
 
Fra 2006 blev jeg -Jette Christesen (herefter kaldet JC) instruktør i starten for begynderne og de let øvede - AaJ tog sig af de øvede dansere.

Alt ovenstående skete i de lokaler vi havde dengang i Avedøre skoles festsal.

Fra 2007 fik vi de nye lokaler i Lille Friheden dette skete p.g.a. skolenedlæggelserne i Hvidovre og fordi Avedøre Skole selv skulle bruge lokalet vi dansede i.
Vi var nu godt tilfredse og glade for de nye lokaler, hvor vi i årenes løb har undervist 2 hold om mandagene og 2 hold om torsdagene.

Desværre måtte AaJ p.g.a. sygdom fratræde som instruktør i 2011 -  og derfor var der så kun een instruktør tilbage nemlig mig (JC).

I 2013 skiftede foreningen navn til A.I.F. Linedance - dette gjorde vi for nemheds skyld 😀 - og det var også i 2013, at jeg (JC) blev nomineret til "Årets idræts leder" - jeg vandt desværre ikke - titlen gik til en mandlig leder, der underviste en stor masse børn - jeg husker desværre ikke i hvilken idræt det drejede sig om 😀
Det var ikke første gang vores forening var blevet nomineret til denne fine titel - AaJ var blevet beæret med at vinde titlen mange år tidligere 😀

Vi har som tidligere skrevet i alle årene i Lille Friheden haft undervisning både mandag og torsdage - men fra sæson 2019-20 må jeg desværre nedlægge torsdagene. Der kom så mange nye administrative ting, der skulle klares med foreningen beståen - det blev tidskrævende og derfor løb jeg lidt sur i det hele og for ikke at tabe lysten helt var dette den bedste løsning. Forsøget på at få en ny instruktør til at overtage nogle af holdene gav ikke noget resultat - formodentligt fordi vi danser i dagtimerne og dem der meldte sig til "jobbet" var i arbejde og kunne derfor ikke. 

Vi har i tidens løb haft så mange sjove oplevelser i A.I.F - bl.a mange fantastiske koloniture rund omkring både på Sjælland, Jylland og Bornholm - vi har haft meget festlige jule og sommerafslutninger med dejlig mad, lege,sjove sange og optræden af lidt af hver - f.eks. har Elvis besøgt os -  vi har haft trylle show og vild breakdance 😀 
Vores opvisnings-hold har været utroligt aktive i alle årene og har underholdt en masse stedet - både på rigtig mange plejehjem og centre og til alle mulige andre arrangementer, som høstfester, havnefester, forestillinger med den lokale teaterforening i Hvidovre, optræden på Hv. stadion, i børnehaver, ved private fester o.s.v. - vi har også været med til at lave en music-video sammen med en ung fyr der hedder "Bro" - der var en sjov og anderledes - videoen kan ses her på hjemmesiden under siden "videoer" 😀😀

I 2018 føjede vi en hel ny oplevelse til vores forening nemlig en danseferie på 14 dage til Tyrkiet - det var en stor succes og vil blive gentaget  2019.Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.03 | 16:07

Hej
Jeg kan se at jeg ikke er nævnt som betaler,har inkdbetalt den 9/3 165 kr
Min konto er 3307 4030335588
Med venlig hilsen Gitte

...
03.03 | 12:01

Hej Jette og Bent
jeg fik ikke tilmeldt mig til generalforsamlingen på mandag d 9/3 så hvis det stadig kan nå`s vil jeg gerne komme hilsen Lis W

...
16.09 | 14:58

Kære AIF
Skal man tilmelde sig jeres CD fest på fredag eller kan man bare møde op og betale ved indgangen. Jeg ved nemlig først fredag om jeg kan komme.

...
13.09 | 09:43

Hvor finder jeg printervenlig danseliste

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE