10 Marts 2016 Genralforsamling


10 marts 2016 Generalforsamling hos A.I.F.Linedance. Der var fin tilslutning og der mødte 70 af vores medlemmer op og efter lidt over en times tid med skønne danse, hvor alle var på gulvet, blev der serveret kaffe/te med ldt brød til. Vores formand Aase Joost igennem alle årene hvor A.I.F.Linedance har eksisteret, havde valgt at gå af - og vi sagde farvel til hende med lidt vemod - men også med et stort ønske for hende om held og lykke i fremtiden <3 Vores nye formand hedder nu Grethe Vestergård og vi ønsker hend tillykke med valget :-) Grethe var tidligere sekretær hos A.I.F og den plads er nu besat af Preben Grøn, som vi også ønsker tillykke med valget :-) Tak tll alle for en hyggelig eftermiddag :-) 

Se mange flere billeder på vores face book profil aiflinedance

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

17.11 | 19:47

Jeg har glemt min hvide trøje til jeres fest, jeg er syg og ligger i sengen, kan ikke den lige nu, måske i kan give mig et telefon nr. Mvh. Irene Bendstrup

...
11.04 | 22:05

Hej, hvornår starter I et nyt begynderhold?

...
04.03 | 10:18

Hvor er det synd bestyrelsen skal kritiseres for det gode arbejde de gør for os dansere, jeg syntes personligt det er alle tiders med den måde bordene står på :

...
11.10 | 21:10

Er prisen på festen d. 17/11-17 stadig 50kr som sidste fest, og kan man bestille mad? Kh. Marianna

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE