Gæstebog

Tak fordi du besøger vores hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af BIRGITTE HLST PEDERSENO, d. 29-03-2012
HEJ ALLE 3.
tAK FOR EN RIGTIG DEJLIG DAG MED GOD MAD OG DANS. 1000 TAK TIL HELENE OG MICHAEL FOR DEJLIG MAD- SOM ALTID NÅR DET KOMMER DER FRA- OG TIL BARNEBARNET DER HJALP MED OPVASKEN. DET HAR VÆRET EN SKØN EFTERMIDDAG. VI SES MÅSKE TIL NÆSTE SÆSON. KNUZZ FRA GITTE.
E-mail:
Skrevet af Sussi Christensen, d. 15-03-2012
Hej Bent, Jette og Aase, tak for en hyggelig dag til vores generalforsamling og til Aase vil jeg sige: det var dejligt at se dig igen, du har virkelig været savnet, glæder mig til at se dig igen til vores afslutning, knuz Sussi:-)
E-mail:
Skrevet af Leif, d. 26-02-2012
Tak for en dejlig Cd aften i Medborgerhuset den 24/2.
Skønt at se Åse og Jette, tage imod os med stort smil, godt humør og festlige kjoler.
Bent du stod og havde tjek på det flotte smørrebrød (hils den der stod for det flotte mad), hold da op hvor var det lækkert.
God danseliste som altid, glade Linedansere, festlig stemning hele aftenen.
Dejligt I gør alt det for os i Avedøre Linedansere IF, flot, og en tak til jer alle der er med til at få det til at køre. Glæder mig til Træningstimerne, på glædelig gensyn.
Mange dansehilsner Leif
E-mail:
Skrevet af Bente Køster, d. 18-12-2011
Kære Bent, Jette og Aase
Tak for nogle rigtig hyggelige timer i torsdags. Dejlig mad, god underholdning med de kære Lucia-piger - hvor var de bare søde - og dejlig dans. Stor tak til alle, der bar.
Kanon fest. I kan bare det dér.
Kærlig hilsen
Bente
Og lige en til Aase: Bent kommer altid først, fordi B kommer før J og Aa i alfabetet - og så er Bent i øvrigt den person, vi møder først, når vi kommer til dansetimerne!
E-mail:
Skrevet af Helen Guldager, d. 18-12-2011
Kære Jette, Bent og Aase. Tusind tak for en dejlig juleafskutning, det var et virkeligt flot Lucia-optog. Rigtig glædelig jul og et godt nytår til jer alle 3 ønskes af Helen
Skrevet af Birgit Andersen, d. 16-12-2011
Kære Aase,Jette og Bent.Tusind tak for et
godt julearrangement, og rigtig god mad.
Tak til Lucia-pigerne det var virkeligt flot,
I er rigtig gode til det, og nogle dejlige danse,og god underholdning, så vi kan jo ikke undgå at blive i godt humør når vi er sammen, det er bare dejligt.
Mange glædelige julehilsner fra Birgit A.
E-mail:
Skrevet af Anita Tietze, d. 16-12-2011
Kære Aase, Jette og Bent. Rigtig glædelig jul samt et godt nytår. Tak for året der gik, det har været super. Også tak for den dejlige julefest vi havde, det var rigtig fint alt sammen. Mange glædelige julehilsner fra Anita T.
Skrevet af Vibeke Nordquist, d. 16-12-2011
Kære Aase,Jette og Bent. Tusind tak for en rigtig dejlig juleafstutning. Der var go´mad og stor tak Lucia-pigerne ,det var en overraskelse. Rigtig god jul og godt nytår og tak for billeder.Mange jule-hilsner fra Vibeke
Skrevet af Marion Lindegaard, d. 16-12-2011
Kære Aase, Bent og Jette.
En julehilsen fra Rødovre, med tak for et "knaldgodt" julearrangement med dejlig mad, dans og ikke mindst jeres gode indslag med Lucia-optoget
E-mail:
Skrevet af Leif , d. 15-12-2011
Kære Bent, Jette og Åse og alle Linedansere i Avedøre I.F. Sikke en fest vi oplevede idag, Go' Ma', dejlige danse og fantastisk underholdning, I er bare go'e, rigtig god stemning, og dejlige grin. Tak for jeres måde at være på alle, og jeg glæder mig til vi mødes i 2012, god jul og godt nytår.
Mange danse hilsner Leif
E-mail:
Skrevet af Gitte Pedersen, d. 15-12-2011
15/12 - 2011.
Hej Aase, Jette og Bent. 1000 tak for en rigtig dejlig julefrokost/ fest. Rigtig skøn mad var det, ja rigtig JULEMAD for "ganen". God underholdning og de kære små lucia- piger var jo dejlige. Mange gange TAK fordi I tre gør så meget for os dansere, vi nyder det alle. STORE STORE KNUZZ fra Gitte.
E-mail:
Skrevet af Bente Køster, d. 30-10-2011
Kære Bent, Jette og Aase
Tak for endnu en dejlig aften i selskab med jer og alle de andre glade dansere. Hvor er det dejligt, at I orker at gøre dette for os. Tak for det. Tak også til Helene for dejlig, velsmurt mad.
k.h.
E-mail:
Skrevet af Anita Tietze, d. 30-10-2011
Herlig aften fredag d. 28.10.2011 hvor vi havde CD aften. Det gik jo rigtig godt og så var vi enda nogle der havde lokket vores mænd med selv om de ikke dansede med, men så kan de da b are sidde og blive lidt misundelige på at vi piger godt kan finde ud af at bruge vores fritid på noget sjovt og godt. Så tak for en dejlig aften.
E-mail:
Skrevet af sussi hold 5, d. 12-04-2011
Hej aase, Jette og Bent, tak for sidst, en skøøøøn country fest, vi kom da en hel del på gulvet, det var en rigtig hyggelig dag, tror ik jeg er alene, men glæder mig også til at se jer til sommerdans 12/5 knuzzzzzzz sussi:-)
E-mail:
Skrevet af Anita, d. 02-04-2011
Og det var selvfølgelig APRILSNAR

ati@webspeed.dk

Nyeste kommentarer

12.03 | 16:07

Hej
Jeg kan se at jeg ikke er nævnt som betaler,har inkdbetalt den 9/3 165 kr
Min konto er 3307 4030335588
Med venlig hilsen Gitte

...
03.03 | 12:01

Hej Jette og Bent
jeg fik ikke tilmeldt mig til generalforsamlingen på mandag d 9/3 så hvis det stadig kan nå`s vil jeg gerne komme hilsen Lis W

...
16.09 | 14:58

Kære AIF
Skal man tilmelde sig jeres CD fest på fredag eller kan man bare møde op og betale ved indgangen. Jeg ved nemlig først fredag om jeg kan komme.

...
13.09 | 09:43

Hvor finder jeg printervenlig danseliste

...
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE