Gæstebog

Tak fordi du besøger vores hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Leif, d. 13-12-2020
Kære Jette og Bent og Alle Dansere i AIF
I ønskes en festlig og sjov julemåned trods Coronaen, og en glædelig og rar jul, Godt og oplevelsesrigt og Coronafrit 2021, ønsker jeg os Alle.
Tænker tit på jer og de rare timer i AIF
Pas på jer selv
Mange jule hilsner Leif J
E-mail:
Skrevet af Jørdi Hansen, d. 08-06-2020
Dejlig hjemmeside, ville ønske vores klub havde sådan en, men er selv komplet uduelig til sådan noget :/
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Bente Køster, d. 31-03-2017
Kære alle A.I.F. Linedancere
Tak til alle for en særdeles festlig og hyggelig dag i går. Og ikke mindst tak til Jette og Bent. Fantastisk dag. Skøn mad, dejlig underholdning med "Elvis". Tror også han hyggede sig og var glad for al den opmærksomhed, han fik.
Dejligt også at se Aase igen - i fin form.
Og så var det en rigtig god idé med bordsætning, så vi på tværs af holdene lærte hinanden bedre at kende. Super.
Og så fik jeg jo også fejret min fødselsdag. Skønt. Ellers var der vist intet rigtigt sket her, bortset fra at jeg senere fik besøg af Brygmann - det var hverken Lars eller Martin - men deres 95-årige far. Skøn mand.
Tak også til Helene og Michael for deres donationer. Og stor tak til alle der bar.
God sommer og forhåbentlig på gensyn til september.
De varmeste hilsener
Bente
E-mail:
Skrevet af Gitte Pedersen, d. 30-03-2017
Kære AIF LINEDANCE, Kære Jette og Bent. Tusind tak for en fantastisk 10-års jubilæumsfest, den var helt fantastisk. Vi fik det dejligste mad fra Helene og Michael, tak til dem, og det var en rigtig god underholdning "Elvis" gav os. Endnu engang TAK for alt det i gør for os dansere, i er bare fantastiske. Knuz og rigtig god sommer til jer og alle linedanserne.
E-mail:
Skrevet af Jette schæfer, d. 23-03-2017
Hej jette jeg er ikke på face mere og Ved ikke hvad tid der er afslutnings bal på torsdag og hvornår det slutter😊glæder mig til endnu dejlig fest knus 😊
E-mail:
Skrevet af Bente Køster, d. 16-03-2017
Kære Linedancere
Tak for nogle hyggelige dansetimer i dag, hvor vi alle kunne danse sammen på tværs af holdene. Sjovt. Og flere af os, der ikke deltager på hold 4 fik jo lært/genopfrisket nogle danse.
På selve generalforsamlingen blev der desværre sat spørgsmålstegn ved en række poster, for så vidt angår regnskabet.
Vi som bestyrelsesmedlemmer burde måske have støttet noget mere op om Jette, men jeg fravalgte, fordi det nok ville medføre alt for megen diskussion frem og tilbage.
Så jeg vil bare her sige, at vi lige skal "klappe hesten" og huske på, hvor meget Jette og Bent gør helt frivilligt for vores forening.
Det kræver helt sikkert megen forberedelse af Jette til hver eneste dansetime. Derudover holder hun os opdateret om rigtig mange ting på denne side og på facebook.
Til hver eneste dansetime kommer hun og Bent i god tid og stille udstyr osv. op. Til ballerne sørger de også for reservation af lokaler, opstilling af udstyr, mulighed for os til at bestille mad til en rimelig penge. Afslutningerne både til jul og foråret sørger de også for kommer til at være underholdende med sang, lotteri og meget, meget mere. Og her får vi også dejlig mad til næsten ingen penge. Foreningen, der jo økonomisk er sund, bidrager gang på gang, så vi kun betaler ganske lidt.
Bare tænk på i dag, hvor de møder op kl. 10.00, for at sørge for alt fra brød til pålæg og kaffe. Og indkøbene er jo foretaget sikkert i går.
Alt dette arbejde som nævnt ovenfor er jo deres fritid de bruger på det.
Derfor kan det godt være frustrerende at blive "mistænkeliggjort".
Jette blev rigtig ked af det. Hun og Bent gør et enormt stykke arbejde for foreningen. Ville skulle jo nødigt have, at de lige pludselig siger stop, vel?
Jeg kan desværre ikke rigtig se, at der er noget at komme efter.
Hanne, Preben og jeg bistår Jette og Bent så meget som muligt, men det er jo intet i forhold til deres indsats.
Håber, at dette vil blive modtaget i en positiv ånd.
De bedste hilsener
Bente
E-mail:
Skrevet af Bente Køster, d. 18-02-2017
Kære alle deltagere i A.I.F. Linedance's bal i går
Tak for en dejlig aften. Skønt at se så mange deltagere, og så fik man jo også lejlighed til at møde nye mennesker. Særlig tak til Jette, der bare orker det hele. Fint indslag med workshop ved Annette fra Greve. Der var godt nok gang i den.
Også tak til Bent, Hanne og Preben, der sørgede for næsten alt det praktiske.
Og så vil jeg gerne sige undskyld til hold 4 og andre, der dansede med på !000 Years or More, hvor jeg skulle være fordanser. Ved ikke, hvad der gik galt, men kunne lige pludselig ikke kende forskel på højre og venstre. Kan faktisk dansen, men det er nok, fordi det ikke er sjovt at stå der, hvor alle skal kigge på en. Men I klarede det flot. Jeg kom med efter at have kigget på jer, men I kunne sagtens have klaret jer uden en fordanser. Måske blev det bare mere forvirrende.
Heldigvis ser Bent ud til at være "fit for fight", så til næste bal, kan forhåbentlig alle andre slippe.
Tak for en rigtig hyggelig aften.
k.h. Bente
E-mail:
Skrevet af Eva Jane Wærum Mortensen, d. 01-01-2017
i ønskes et godt nytår
BENT du ønskes en god tur til MONTEBELLO
E-mail:
Skrevet af rene ogiris, d. 15-09-2016
hej jette og bent.
vi er begge to blevet syge,
men vi ses på neste torsdag.
knus fra rene og iris
E-mail:
Skrevet af kevinluo, d. 25-06-2016
Flot side!
Skrevet af Gitte Pedersen, d. 17-03-2016
Hej Jette og Bent.Tusind tak for en rigtig fin afslutningsfest, som altid, god mad og fin stemning. Også tak til bestyrelsen og Michael og Helene for den skønne skinke og melon,buffetèn var så lækker. Rigtig god sommer til Jer, altid dejligt at være sammen med alle danserne i AIF .linedanse. Knuz Knuz fra Gitte.
E-mail:
Skrevet af Leif, d. 04-10-2015
Kære Alle der var med i Asserbo på Kolonien.
Hvor var det dejligt at være sammen med jer alle.
Godt sted og fantastisk vejr som altid, men det havde Jette jo bestilt. Gode/sjove dansetimer, fantastisk stemning ved legene, hold kæ.. hvor hold 1 grinede, selvom vi ikke vandt. Fantastiske flotte borde var der dækket til hvert måltid, og maden ja Michael og Helene I to er fantastiske og TUSINDE TAK fordi I vil gøre alt det for os, I er to enere. Grinet fik vi og hold da op, vi kunne næsten ikke stoppe.
Jette og Bent alt det I gør for os i AIF Linedans, "tak er kun et fattigt ord". Glæder mig til vi ses igen.
Mange danse hilsner fra Leif
E-mail:
Skrevet af Gitte Pedersen, d. 04-10-2015
Tusind TAK for en fantastisk week-end på Katrinedal i Asserbo, det har, som altid, været alletiders tur. Vi har grinet så tårerne trillede og maven er stadig "øm" af at grine, vi har lavet lege, gået ture, danset og spist en masse god mad og andet. Vejret har rigtig skønt, det er det sjovt nok altid når vi er på disse ture. Tak til arrangørerne fordi i formår at lave disse herlige week-ender for os line dansere, vi sætter rigtig meget pris på dette. Håber det fortsætter med disse ture, det giver jo også et rigtig godt socialt samvær for os. TAK FOR JERES STORE INDSATS.
E-mail:
Skrevet af Leif, d. 12-09-2015
Dejligt at komme i gang med Linedansen igen, og møde alle I glade dansere, og Jette og Bent I er fantastiske. Nu glæder jeg mig, der er kun 14 dage til vi skal På KOLONI med AIF, JUBIIII.
Mange Dansehilsner Leif
E-mail:
Skrevet af Gitte Pedersen, d. 11-04-2015
Tusind tak for en hyggelig afslutningsfest ( kunne desværre ikke blive til hele arrangementet) men....super lækker mad, god stemning som altid. TAK for denne sæson den har været meget indspirerende med glade mennesker og nye gode danse. GOD SOMMER ønskes i alle, glæder mig til september.
E-mail:

Nyeste kommentarer

12.03 | 16:07

Hej
Jeg kan se at jeg ikke er nævnt som betaler,har inkdbetalt den 9/3 165 kr
Min konto er 3307 4030335588
Med venlig hilsen Gitte

...
03.03 | 12:01

Hej Jette og Bent
jeg fik ikke tilmeldt mig til generalforsamlingen på mandag d 9/3 så hvis det stadig kan nå`s vil jeg gerne komme hilsen Lis W

...
16.09 | 14:58

Kære AIF
Skal man tilmelde sig jeres CD fest på fredag eller kan man bare møde op og betale ved indgangen. Jeg ved nemlig først fredag om jeg kan komme.

...
13.09 | 09:43

Hvor finder jeg printervenlig danseliste

...
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE